Bestand

19.05.2020
Start module "Inrichting en uitrusting van kook- en distributieruimten"

Link: http://www.centerforgastrology.com/nl/activiteiten


 

------------

Bestand

28.04.2020
Start module "Smaak en gezondheid"

Link: http://www.centerforgastrology.com/nl/activiteiten

Bestand
23.04.2020
Start module "Smaak en sensoriek"
Deze toonaangevende module ligt aan de basis van een culinaire transformatie in de eerste lijnszorg.
Link: http://www.centerforgastrology.com/nl/activiteiten

Bestand
30.03.2020
Op 30 maart 2020 liep het project rond innovatieve methodologie voor textuurmodificatie van warme maaltijden af, met de financiële steun van de provincie Antwerpen. Het project werd uitgevoerd door het Center for Primary Food Care vzw, gesteund door het Center for Gastrology Leuven, het universitair ziekenhuis Antwerpen en de Karel de Grote hogeschool. De resultaten in het eindrapport zullen worden bekend gemaakt door de provincie Antwerpen. De coördinatie van het project lag in de handen van dr. Bart Geurden.

Bestand
13.11.2019
Het coördinatieteam van “Three Rivers Delta” en het wetenschappelijk begeleidingsteam van Kenniscentrum Zorginnovatie van Hogeschool Rotterdam organiseren een meeting in Rotterdam in het teken van de oncologische aanpak in de eerstelijnsvoedingszorg: Selectieve smaaksturing voor oncologie. Gepersonaliseerde voeding voor patiënten met kanker.
Lees meer ...

Bestand
08.10.2019
Kickoff van het Europees Twinning project ‘Gastrological approach to malnutrition’ in Rome o.l.v. het Center for Gastrology samen met chefs en partners van de Three Rivers Delta Reference Site en de Universiteit Federico II Napels.
Lees meer ..